Týždeň na Lago di Garda

Lago di Garda

V Taliansku som pochopil, že stredomorská klíma, čistá voda, útulné pláže a príjemní ľudia sú na Lago di Garda samozrejmosťou. Za týždeň som si to užil aj s turistikou na dvojtisícových kopcoch v okolí jazera a môžem smelo napísať, že sa skutočne jednalo o zážitkovú dovolenku.

Čítať viac»

Dovolenka v Bosne a Hercegovine

Starí most v Mostate

Dovolenka v Bosne a Hercegovine Vás chytí za srdce. Je to hornatá krajina plná kultúrnych rozdielov, nedotknutej prírody a príjemných ľudí. Vyrazte v smere Banja Luka, Jajce, Sarajevo a Mostar a v priebehu piatich dní zažijete nespočetné množstvo farieb, chutí a vôní, aké vám ani Chorvátsko neponúkne.

Čítať viac»

Filmový food festival blízko Bratislavy

Filmový festival Viedeň

Filmový festival je príjemnejší ako vianočné trhy, je rozmanitejší chuťami a vďaka letným teplotám si vychutnáte nielen dobré jedlo ale aj hudobný večer priamo pod holým nebom. Večerom vás prevedú kuchyne z viacerých kútov plánéty, hudba rôznych štýlov, filmy či hudobné dokumenty.

Čítať viac»

Škoda Kodiaq na autosalóne

Škoda predstavila na parížskom autosalóne nový model Kodiaq širokej verejnosti.  Priestranným SUV nahradí model Yeti a výrazne tak vkročí do segmentu SUV, ktorý aj na Slovensku zažíva boom. Škoda Kodiaq je dĺžkou len tesne za Škodou Octavia no vďaka zväčšenému rázvoru náprav má dostatočný vnútorný priestor, ba dokonca tretiu radu sedadiel. Nižšie Vám prinášam fotografie z autosalónu v Paríži, ktorý som navštívil spolu s redaktormi denníka Sme.

Čítať viac»

Budapešť sa oplatí navštíviť

Maďarský parlament

Budapešť sa oplatí navštíviť je doporučenie na príjemne strávený víkend neďaleko od Bratislavy. Maďarské hlavné mesto Vás očarí príjemnou atmosférou a milými ľuďmi. Nájdete tam miesta s krásnym výhľadom aj tiché posedenie vysoko nad mestom. Môžete obdivovať architektúru aj vychutnávať skvelé pivo.

Čítať viac»